A3 Bredband Företag 300/100 Mbit/s

NORRLÄNDSK PÅLITLIGHET
IT och Telekom på ett ärligt, pålitligt & personligt sätt; ett norrländskt tänk som genomsyrar allt vi gör för att skapa livskvalitet i en digital värld. Med A3’s smarta och kraftfulla tekniklösningar får ni mer tid till annat, oavsett behov.

LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.

HELTÄCKANDE IT-LÖSNINGAR
Vi på A3 levererar IT-tjänster till företag och kan täcka in alla potentiella områden ni som företagare kan tänkas behöva för att få ert företag ska fungera digitalt. Vi kan antingen sköta hela eller delar av er IT-drift. Vi kan hjälpa er med allt från Digitala Arbetsplatser, E-arkiv, Nätverk som tjänst, Office 365, Antivirus eller Molnservrar. Vi anpassar lösningen efter ert behov för att ni ska få det ni behöver och en så bra IT-miljö som möjligt för ert företag. 
Kontakta våra specialister så hjälper de att ta fram de lösningarna ni behöver! 

SAS EUROBONUS
Vi på A3 har lanserat en kampanj där man kan tjäna EuroBonus extrapoäng genom sina Telekom och IT-tjänster, för mer information kan ni besöka http://eurobonus.a3.se/foretag eller ringa oss på 0200-580 505.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå, och IT-genierna i Delegate Umeå och IT-Total Västernorrland.

Kontakta oss på: 0770-910 500

A3 - Connect To Life.

Startkostnad 0,00 kr

Månadskostnad 1.395,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 3 mån

Dokument

Villkor

- Fakturering sker månadsvis i förskott.
- Kostnadsfri företagssupport.
- 12 månader bindningstid.
- 3 månaders uppsägningstid.
- SAS EuroBonus kan ej kombineras med övriga kampanjer.

Leveransinformation

Kom igång snabbt!
- Aktivering inom 15 minuter efter att du beställt tjänsten.
- Avtalen signeras elektroniskt.
- Utrustning och dator ska vara inställda på att erhålla IP och DNS automatiskt, sk DHCP.
- Ingen inloggning behövs för att använda tjänsten.

Övrig information

A3 - Connect To Life.
Vi är A3, en norrländskare IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när det som bäst behövs får våra kunder tid över till det som verkligen är viktigt. Vi peppar människor att hitta balansen i den digitala tillvaron och att se och möta varandra mer. Vi vill bli bäst på att ge inspirationen, verktygen och kunskapen som gör det lättare att få till det här med livskvalitet i en digital värld. Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.

https://www.a3.se/foretag

Tillval

-