A3 Bredband 100/100 Mbit/s - Student

Med huvudkontor i Umeå och som stolt sponsor till Björklöven och A3 Basket är vi ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar vår hemmaplan.

KAMPANJ: 3 MÅNADER HALVA PRISET. INGEN BINDNINGSTID

- Ingen bindningstid
- Snabb aktivering
- Obegränsad surf
- Stabil och pålitlig tjänst
- Slipp telefonköer med vår App

VARFÖR VÄLJA 100/100 MBIT/S?
Det spelar ingen roll om du vill streama senaste säsongen av din favoritserie via Netflix, Viaplay eller krävande onlinespel – A3 sätter inga gränser för din internetupplevelse!

A3 Wifi - Heltäckande, snabbt och kraftfullt
Vi vill ge våra kunder den ultimata online-upplevelsen, och har därför tagit fram det bästa Wi-Fi paketet som ger täckning i hela hemmet, med superenkel installation och utan lagg. Maxa din fiberuppkoppling med en kraftfull och trådlös WiFi-router och Meshextender från A3!

DET SKA VARA LÄTT ATT VARA KUND
För oss räcker det inte med en driftsäker tjänst, vi vill även att våra kunder skall få ett professionellt bemötande utan långa köer och krångel.

Självbetjäning är viktig för våra kunder. I vår App Mina Sidor kan du själv hantera dina tjänster. Felsök, felanmäl, och gör ändringar vilken tid som helst på dygnet. Få information om driftstörningar direkt, och chatta med oss i mobilen i stället för att bli placerad i telefonkö. Spana in Appen på minasidor.a3.se redan nu.

OM A3
Vi är A3, en norrländsk IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Namnet A3 är nytt men vi har lång erfarenhet. A3 bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå så vi har mer än 15 års erfarenhet av att erbjuda bredband och mobiltelefoni.

Med över 220 000 anslutna fiberkunder och leverans av bredbandstjänster till 700 bostadsrättsföreningar i hela landet har vi etablerat vår position som en ledande bredbandslevarantör. Välkommen till oss som kund.

Startkostnad 0,00 kr

Månadskostnad 175,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 1 mån

Dokument

Villkor

Fakturor och kostnader
- E-faktura: 0 kr/mån
- Autogiro + E-postfaktura: 25 kr/mån
- E-postfaktura: 25 kr/mån
- Pappersfaktura: 45 kr/mån

Förskottsfakturering appliceras på samtliga fasta tjänster. För tjänster med rörliga kostnader faktureras du retroaktivt.

Leveransinformation

Hanteringstid för beställd tjänst är 1-5 arbetsdagar.

Behöver du hjälp att komma igång?
Chatta med oss på a3.se eller boka en tekniker!
https://a3.se/privat/tillaggstjanster/installationshjalp

Övrig information

RING MED A3, STÖTTA LÖVEN!
Visa ditt stöd för Löven i mobilen så gör vi detsamma! Du får Löven i luren och vi skänker 10 kr/månad för varje abonnemang till Lövens ungdomsverksamhet.
Tillsammans stöttar vi de rätta färgerna. Vi har både privat- och företagsabonnemang!

www.a3.se/bjorkloven

Tillval

EXTRATJÄNSTER
- Wifi router – 79 kr/mån
- Panda Antivirus – från 39 kr/mån